Jouw DS3© is… Data-Beginner

Data? Data is voor jou een ver-van-je-bed-show. Jij werkt niet veel met computers en misschien gaan de ontwikkelingen jou ook allemaal iets te snel. Je vraagt het liefst hulp bij dingen die online moeten gebeuren, maar kan prima overweg met het versturen van een e-mail of met social media. De financiën thuis houd jij je liever niet mee bezig, al snap je het heus wel. Omdat je met jouw werk gewoon niet vaak in aanraking komt met data, informatie en digitale zaken, ben je er niet mee vertrouwd.

Waarschijnlijk heb jij ook helemaal niet de ambitie of rol om een data-expert te worden. Wel is het belangrijk om, ook al ben je niet de hele dag met data bezig, je bewust te zijn van de mogelijkheden in de wereld van data. Data is immers voor elke rol binnen elke organisatie van belang. Wil je meer leren over data? Wij hebben leerzame, leuke en interactieve manieren om dat te doen!

Verbeter ook het data-bewustzijn van je collega’s met de Training Data-Bewustzijn. Het doel van de training is om data-bewustzijn te scheppen, enthousiasme op te wekken en medewerkers te motiveren en activeren om aan de slag te gaan met data.

De training zorgt er ook voor dat men dezelfde data-taal binnen en buiten teams gaat spreken, voorkomt een hoop ruis en zorgt ervoor dat men elkaar sneller begrijpt. Dit bespaart enorm veel tijd en scheelt in je budget.

Deel jouw DS3© nu!

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Wat is DS3©?
Data Soft Skills Status, ofwel DS3 is een wetenschappelijk onderbouwd model waarmee je eenvoudig de datageletterdheid meet.

Wil je meer weten over datageletterdheid of zelf verder ontwikkelen? Neem contact met ons op!​​

We hebben naast deze Quick-Scan ook uitgebreide assessments met wetenschappelijke onderbouwing om de datageletterdheid te toetsen op basis van het DS3-Model. Dit doen we op individueel niveau, en op team, afdeling en concernniveau. Samen met uw organisatie stellen we de definitieve vragenlijst samen waarin ruimte is voor eigen inbreng van terminologie en vragen. Voor meer informatie over het DS3-Model, klik hier.

Neem contact met ons op of kijk op www.datacompetent.eu voor meer informatie.