Data-Beginner

Je kunt nog een hoop leren op het gebied van datageletterdheid. Gelukkig is hier genoeg materiaal voor waar je gebruik van kunt maken. Waarschijnlijk heb je niet de ambitie of rol om een data-expert te worden in je dagelijkse werk. Wel is het belangrijk om, ook al ben je niet full-time met data bezig je bewust te zijn van de mogelijkheden in de wereld van data. Data is immers voor elke rol binnen elke organisatie van belang.

Je werkt niet veel met computers en misschien gaan de ontwikkelingen jou ook allemaal iets te snel. Je vraagt het liefst hulp bij dingen die online moeten gebeuren, maar kan prima overweg met het versturen van een e-mail of met social media. De financiën thuis houd jij je liever niet mee bezig, al snap je het heus wel. Omdat je met jouw werk gewoon niet vaak in aanraking komt met data, informatie en digitale zaken, ben je er niet mee vertrouwd.

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Toelichting

Deze Quick-Scan geeft een eerste indruk in jouw mate van datageletterdheid. De Quick-Scan is een beperkte versie van het assessment dat we gebruiken om medewerkers en organisaties te toetsten op hun vermogen van datageletterdheid.

Contact

We hebben naast deze Quick-Scan ook uitgebreide assessments met wetenschappelijke onderbouwing om de datageletterdheid te toetsen. Dit doen we op individueel niveau, en op team, afdeling en concernniveau. Samen met uw organisatie stellen we de definitieve vragenlijst samen waarin ruimte is voor eigen inbreng van terminologie en vragen.

Neem contact met ons voor meer informatie. Kijk op www.datacompetent.eu voor meer informatie.

*DS3-Model: Data Soft Skills Score. Voor meer informatie over het DS3-Model, klik hier