Jouw DS3© is… Data-Bekwaam

Data is waarschijnlijk een wekelijks en misschien wel dagelijkse bezigheid van jou, of dit zal het in de toekomst zeker zijn. Je voelt je comfortabel als het gaat om het lezen van grafieken en het werken met Excel en dashboards. Hierbij maak je niet alleen gebruik van hetgeen jou wordt aangeleverd, maar kan je ook voor bepaalde vraagstukken zelf aan de slag met ruwe data. Je gaat bewust om met gevoelige gegevens en bent ook degene die zich uitspreekt als er iets niet pluis is. Als er in het nieuws termen voorbij komen zoals ‘IoT’ en ‘Big data’, zijn er bij jou geen vraagtekens, maar gaan er juist belletjes rinkelen.

Er zijn ontzettend veel ontwikkelingen op het gebied van data. Wil je daar meer over weten en je nog zekerder voelen in gesprek met anderen hierover? Er zijn veel online trainingen die je in no-time verder brengen. Wat dacht je van data ethiek? Of leren echt kritische vragen te stellen?

Verbeter ook het data-bewustzijn van je collega’s met de Training Data-Bewustzijn. Het doel van de training is om data-bewustzijn te scheppen, enthousiasme op te wekken en medewerkers te motiveren en activeren om aan de slag te gaan met data.

De training zorgt er ook voor dat men dezelfde data-taal binnen en buiten teams gaat spreken, voorkomt een hoop ruis en zorgt ervoor dat men elkaar sneller begrijpt. Dit bespaart enorm veel tijd en scheelt in je budget..

Deel jouw DS3© nu!

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Wat is DS3©?

Data Soft Skills Status, ofwel DS3 is een wetenschappelijk onderbouwd model waarmee je eenvoudig de datageletterdheid meet.

Wil je meer weten over datageletterdheid of zelf verder ontwikkelen? Neem contact met ons op!​

We hebben naast deze Quick-Scan ook uitgebreide assessments met wetenschappelijke onderbouwing om de datageletterdheid te toetsen op basis van het DS3-Model. Dit doen we op individueel niveau, en op team, afdeling en concernniveau. Samen met uw organisatie stellen we de definitieve vragenlijst samen waarin ruimte is voor eigen inbreng van terminologie en vragen. Voor meer informatie over het DS3-Model, klik hier.

Neem contact met ons op of kijk op www.datacompetent.eu voor meer informatie.