Data-Bekwaam

Data is waarschijnlijk een wekelijks en misschien wel dagelijkse bezigheid van jou, of dit zal het in de toekomst zeker zijn. Je voelt je comfortabel als het gaat om het lezen van grafieken en het werken met Excel en dashboards. Hierbij maak je niet alleen gebruik van hetgeen jou wordt aangeleverd, maar kan je ook voor bepaalde vraagstukken zelf aan de slag met ruwe data. Je gaat bewust om met gevoelige gegevens en bent ook degene die zich uitspreekt als er iets niet pluis is.

Als er in het nieuws termen voorbij komen zoals ‘IoT’ en ‘Big data’, zijn er bij jou geen vraagtekens, maar gaan er juist belletjes rinkelen. Je kent de meest recente ontwikkelingen en wellicht zou je zelfs nog graag meer willen weten en kunnen.

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Toelichting

Deze Quick-Scan geeft een eerste indruk in jouw mate van datageletterdheid. De Quick-Scan is een beperkte versie van het assessment dat we gebruiken om medewerkers en organisaties te toetsten op hun vermogen van datageletterdheid.

Contact

We hebben naast deze Quick-Scan ook uitgebreide assessments met wetenschappelijke onderbouwing om de datageletterdheid te toetsen. Dit doen we op individueel niveau, en op team, afdeling en concernniveau. Samen met uw organisatie stellen we de definitieve vragenlijst samen waarin ruimte is voor eigen inbreng van terminologie en vragen.

Neem contact met ons voor meer informatie. Kijk op www.datacompetent.eu voor meer informatie.

*DS3-Model: Data Soft Skills Score. Voor meer informatie over het DS3-Model, klik hier