Data-Expert

Waarschijnlijk loop jij in de organisatie voorop met je kennis en vaardigheden omtrent data. Je bent bewust van data-ethiek en misschien ook wel van governance en data-management. Data is jouw ‘ding’. Dit is namelijk de basis van alles, hier begint het mee. Jij kan in jouw dromen een grafiek bouwen of een statistische analyse uitvoeren. En dat niet alleen, je weet het daarbij ook nog eens goed over te brengen aan degenen die het willen horen.

Dat is een hele kunst, want om van deze complexe materie een begrijpelijk verhaal te maken, vergt nogal wat energie en inlevingsvermogen. Je hebt er jouw expertise van gemaakt om tot in de puntjes uit te zoeken wat de feiten ons vertellen en om op basis hiervan besluiten en acties voor te schrijven. Je bent daarbij misschien wat ongeduldig, want jij denkt al minstens zes stappen vooruit.

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Toelichting

Deze Quick-Scan geeft een eerste indruk in jouw mate van datageletterdheid. De Quick-Scan is een beperkte versie van het assessment dat we gebruiken om medewerkers en organisaties te toetsten op hun vermogen van datageletterdheid.

Contact

We hebben naast deze Quick-Scan ook uitgebreide assessments met wetenschappelijke onderbouwing om de datageletterdheid te toetsen. Dit doen we op individueel niveau, en op team, afdeling en concernniveau. Samen met uw organisatie stellen we de definitieve vragenlijst samen waarin ruimte is voor eigen inbreng van terminologie en vragen.

Neem contact met ons voor meer informatie. Kijk op www.datacompetent.eu voor meer informatie.

*DS3-Model: Data Soft Skills Score. Voor meer informatie over het DS3-Model, klik hier