Jouw DS3© is… Data-Expert

Waarschijnlijk loop jij in de organisatie voorop met je kennis en vaardigheden omtrent data. Je bent bewust van data-ethiek en misschien ook wel van governance en data-management. Data is jouw ‘ding’. Dit is namelijk de basis van alles, hier begint het mee. Jij kan in jouw dromen een grafiek bouwen of een statistische analyse uitvoeren. En dat niet alleen, je weet het daarbij ook nog eens goed over te brengen aan degenen die het willen horen. Dat is een hele kunst, want om van deze complexe materie een begrijpelijk verhaal te maken, vergt nogal wat energie en inlevingsvermogen. Je hebt er jouw expertise van gemaakt om tot in de puntjes uit te zoeken wat de feiten ons vertellen en om op basis hiervan besluiten en acties voor te schrijven. Je bent daarbij misschien wat ongeduldig, want jij denkt al minstens zes stappen vooruit.

Wat valt er jou nog te leren? Ook experts zullen zich moeten blijven ontwikkelen, om mee te kunnen met de tijd. Volg bij ons de nieuwste trainingen op het gebied van datamanagement, data communicatie en veel meer.

Verbeter ook het data-bewustzijn van je collega’s met de Training Data-Bewustzijn. Het doel van de training is om data-bewustzijn te scheppen, enthousiasme op te wekken en medewerkers te motiveren en activeren om aan de slag te gaan met data.

De training zorgt er ook voor dat men dezelfde data-taal binnen en buiten teams gaat spreken, voorkomt een hoop ruis en zorgt ervoor dat men elkaar sneller begrijpt. Dit bespaart enorm veel tijd en scheelt in je budget.

Deel jouw DS3© nu!

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Wat is DS3©?

Data Soft Skills Status, ofwel DS3 is een wetenschappelijk onderbouwd model waarmee je eenvoudig de datageletterdheid meet.

Wil je meer weten over datageletterdheid of zelf verder ontwikkelen? Neem contact met ons op!​

We hebben naast deze Quick-Scan ook uitgebreide assessments met wetenschappelijke onderbouwing om de datageletterdheid te toetsen op basis van het DS3-Model. Dit doen we op individueel niveau, en op team, afdeling en concernniveau. Samen met uw organisatie stellen we de definitieve vragenlijst samen waarin ruimte is voor eigen inbreng van terminologie en vragen. Voor meer informatie over het DS3-Model, klik hier.

Neem contact met ons op of kijk op www.datacompetent.eu voor meer informatie.