DATA OPPERBAAS

Jij bent dé opperbaas! Jij doorziet elke spreadsheet en leeft je leven met een dashboard onder je armen! Jij leeft in de matrix, of beter nog jij bént de matrix. Niemand maakt jou zomaar iets wijs en eigenlijk vind je dat ze jou hadden moeten vragen om de wekelijke coronacijfers te duiden.

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Toelichting

Deze Data-Quickscan geeft een eerste indruk in jouw mate van datageletterdheid en datagedreven werken. De Data-Quickscan is een voorloper op het assessment dat we gebruiken om medewerkers en organisaties te onderzoeken op hun vermogen in datageletterdheid en in de data-volwassenheid van de organisatie. En dit assessment maakt deel uit van de ‘e-learning: datageletterdheid & datagedreven werken: de basis’.

Wil je je kennis nu verrijken en de Data-Quickscan nogmaals maken en afronden met een 100% score? Download dan gratis de whitepaper ‘Datageletterdheid & Datagedreven werken: de basis’. Na het lezen van deze whitepaper zul je in staat zijn om alle vragen goed te beantwoorden. Je mag de test zo vaak maken als je wilt! Denk je dat een collega van jou of iemand anders uit je netwerk het leuk zou vinden om deze test te maken, deel het gerust!

Mocht je meer willen leren over datageletterdheid of datagedreven werken, ben je het niet eens met je uitslag of ben je nieuwsgierig naar hoe wij jou als individu of jouw organisatie verder kunnen helpen op het gebied van data? Bekijk dan een van onderstaande opties of neem vrijblijvend contact op met mij, dan help ik je graag verder.

Een fijne data-dag gewenst!

Peter Frans Oosterbaan

CONTACT

Kijk op www.vandamoosterbaan.nl voor meer informatie.  
Of neem direct contact met ons op via academy@vandamoosterbaan.nl of 085- 112 4371.