Data-Verlicht

Je hebt het data-licht gezien, je kunt data herkennen en prima lezen. Al kun je je voorstellen dat je bij sommige onderdelen binnen het hele proces van datagedreven werken er nog het een en ander te leren valt. Nu ben je waarschijnlijk niet degene binnen de organisatie die verantwoordelijk is voor een groot deel van het proces maar speel je wel een cruciale rol in het proces. Je kunt eenvoudig met een e-learning Datageletterdheid de basis de basisbeginselen omtrent data leren zodat je bijv. beter je eigen informatiebehoefte kunt concretiseren, je handiger wordt om met data te werken en toe te passen in je eigen werkveld. Je bent in jouw werk afhankelijk van data en informatie die anderen leveren, en meestal loop je tegen wat zaken aan.

Het kan zijn dat niet altijd de informatie aanwezig is en dat het lastig is te achterhalen wie de juiste gegevens heeft. De systemen zijn wellicht wat verouderd of juist heel nieuw. Je weet daarbij misschien niet helemaal hoe het werkt, maar probeert wel het juiste boven water te krijgen. Je wilt daarbij nieuwe dingen leren, maar het is niet altijd gemakkelijk hier tijd en ruimte voor te vinden.

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Toelichting

Deze Quick-Scan geeft een eerste indruk in jouw mate van datageletterdheid. De Quick-Scan is een beperkte versie van het assessment dat we gebruiken om medewerkers en organisaties te toetsten op hun vermogen van datageletterdheid.

Contact

We hebben naast deze Quick-Scan ook uitgebreide assessments met wetenschappelijke onderbouwing om de datageletterdheid te toetsen. Dit doen we op individueel niveau, en op team, afdeling en concernniveau. Samen met uw organisatie stellen we de definitieve vragenlijst samen waarin ruimte is voor eigen inbreng van terminologie en vragen.

Neem contact met ons voor meer informatie. Kijk op www.datacompetent.eu voor meer informatie.

*DS3-Model: Data Soft Skills Score. Voor meer informatie over het DS3-Model, klik hier