Jouw DS3© is… Data-Verlicht

Je hebt het data-licht gezien! Je bent al goed op de hoogte wat data inhouden. Je weet dat je in jouw werk afhankelijk bent van data en informatie die anderen leveren. Loop je ook wel eens tegen wat zaken aan? Het kan zijn dat niet altijd de informatie aanwezig is en dat het lastig is te achterhalen wie de juiste gegevens heeft. De systemen zijn wellicht wat verouderd of juist heel nieuw. Je weet daarbij misschien niet helemaal hoe het werkt, maar probeert wel het juiste boven water te krijgen. Je wilt daarbij nieuwe dingen leren, maar het is niet altijd gemakkelijk hier tijd en ruimte voor te vinden.

Zin om wat kennis bij te spijkeren? Je kunt eenvoudig met een online training de basisbeginselen omtrent data leren. Denk hierbij aan datagedreven werken, aan het lezen van grafieken, of om data toe te passen in je eigen werkveld.

Verbeter ook het data-bewustzijn van je collega’s met de Training Data-Bewustzijn. Het doel van de training is om data-bewustzijn te scheppen, enthousiasme op te wekken en medewerkers te motiveren en activeren om aan de slag te gaan met data.

De training zorgt er ook voor dat men dezelfde data-taal binnen en buiten teams gaat spreken, voorkomt een hoop ruis en zorgt ervoor dat men elkaar sneller begrijpt. Dit bespaart enorm veel tijd en scheelt in je budget.

Deel jouw DS3© nu!

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Wat is DS3©?

Data Soft Skills Status, ofwel DS3 is een wetenschappelijk onderbouwd model waarmee je eenvoudig de datageletterdheid meet.

Wil je meer weten over datageletterdheid of zelf verder ontwikkelen? Neem contact met ons op!​

We hebben naast deze Quick-Scan ook uitgebreide assessments met wetenschappelijke onderbouwing om de datageletterdheid te toetsen op basis van het DS3-Model. Dit doen we op individueel niveau, en op team, afdeling en concernniveau. Samen met uw organisatie stellen we de definitieve vragenlijst samen waarin ruimte is voor eigen inbreng van terminologie en vragen. Voor meer informatie over het DS3-Model, klik hier.

Neem contact met ons op of kijk op www.datacompetent.eu voor meer informatie.