Jouw DS3© is… Data-Zeker

Jij werkt veel met data en je hebt er best wel verstand van. Maar… ook voor jou valt er nog wel iets te leren! Misschien heb je niet nu een tekort aan kennis en vaardigheden maar wel in de toekomst. In jouw werk kom je er niet omheen: data zijn overal. Je ploegt het liefst zelf door de materie heen. Hierbij gebruik je wat voor jou het beste werkt, maar misschien niet wat per se het handigste is voor de gehele organisatie. De tools kunnen nog wel eens te wensen over laten en daarom zorg jij voor jouw eigen informatievoorziening.

Misschien weet niet iedereen van jouw collega’s jou te volgen en dat kan nog wel eens lastig zijn. Je bent op veel data-vlakken namelijk verder dan de rest. Tegelijkertijd kan je nog beter uitgerust zijn om meer waarde uit de data te halen. Hoe dan? Je hoeft niet altijd beter te worden in tools en nieuwe technieken. Wellicht is het voor jou goed om wat kneepjes van het communicatie-vak te leren. Wat dacht je van data storytelling? Of een les over data ethiek?

Verbeter ook het data-bewustzijn van je collega’s met de Training Data-Bewustzijn. Het doel van de training is om data-bewustzijn te scheppen, enthousiasme op te wekken en medewerkers te motiveren en activeren om aan de slag te gaan met data.

De training zorgt er ook voor dat men dezelfde data-taal binnen en buiten teams gaat spreken, voorkomt een hoop ruis en zorgt ervoor dat men elkaar sneller begrijpt. Dit bespaart enorm veel tijd en scheelt in je budget.

Deel jouw DS3© nu!

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Wat is DS3©?

Data Soft Skills Status, ofwel DS3 is een wetenschappelijk onderbouwd model waarmee je eenvoudig de datageletterdheid meet.

Wil je meer weten over datageletterdheid of zelf verder ontwikkelen? Neem contact met ons op!​

We hebben naast deze Quick-Scan ook uitgebreide assessments met wetenschappelijke onderbouwing om de datageletterdheid te toetsen op basis van het DS3-Model. Dit doen we op individueel niveau, en op team, afdeling en concernniveau. Samen met uw organisatie stellen we de definitieve vragenlijst samen waarin ruimte is voor eigen inbreng van terminologie en vragen. Voor meer informatie over het DS3-Model, klik hier.

Neem contact met ons op of kijk op www.datacompetent.eu voor meer informatie.