Data-Zeker

Jij werkt veel met data of je hebt er best wel verstand van. Maar… ook voor jou valt er nog wel iets te leren. Misschien heb je niet nu een tekort aan kennis en vaardigheden maar wel in de toekomst. In jouw werk kom je er niet omheen: data zijn overal. Je ploegt het liefst zelf door de materie heen. Hierbij gebruik je wat voor jou het beste werkt, maar misschien niet wat per se het handigste is voor de gehele organisatie.

De tools kunnen nog wel eens te wensen over laten en daarom zorg jij voor jouw eigen informatievoorziening. Excel is je vriend(in). Misschien weet niet iedereen van jouw collega’s jou te volgen en dat kan nog wel eens lastig zijn. Je bent op veel data-vlakken namelijk verder dan de rest. Tegelijkertijd kan je nog beter uitgerust zijn om meer waarde uit de data te halen.

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Toelichting

Deze Quick-Scan geeft een eerste indruk in jouw mate van datageletterdheid. De Quick-Scan is een beperkte versie van het assessment dat we gebruiken om medewerkers en organisaties te toetsten op hun vermogen van datageletterdheid.

Contact

We hebben naast deze Quick-Scan ook uitgebreide assessments met wetenschappelijke onderbouwing om de datageletterdheid te toetsen. Dit doen we op individueel niveau, en op team, afdeling en concernniveau. Samen met uw organisatie stellen we de definitieve vragenlijst samen waarin ruimte is voor eigen inbreng van terminologie en vragen.

Neem contact met ons voor meer informatie. Kijk op www.datacompetent.eu voor meer informatie.

*DS3-Model: Data Soft Skills Score. Voor meer informatie over het DS3-Model, klik hier